Havas Apartman

...mert a pihenés nem luxus!

3300 Eger, Kilián u. 8.
telefon: +36 (36) 428 001 mobil: +36 (30) 527 90 22

Látnivalók

Kirándulásai központja lehet városunk és a természetesen a Havas Apartman. A közelebbi és távolabbi vidékek is tele vannak szebbnél szebb látnivalókkal.

Egynapos kirándulásokat lehet szervezni Szilvásvárad – Szalajka-völgybe (Egerből hangulatos kis vasúttal is elérhető), ahol a Fátyol vízesés felejthetetlen látnivalóval várja Önöket.

Nem messze található a Bélkő gyönyörű hegyvonulata és a csodálatos bélapátfalvai tó. Lehet kirándulni még a csodálatos Lillafüredre, lehet strandolni Miskolctapolcán a barlangfürdőben és a most nyílt egerszalóki gyógyfürdőben.

Egerben és vonzáskörzetében sok gyógyvizes fürdő található pld.: Bogácson, Mezőkövesden (Zsóri), Bükkszéken (Salvus), Bogácson és  természetesen az Egri termálfürdő, amely 2014 - ben teljesen megújult /belső termál rész, gyerekmedencék, csúszdák stb/. Vendégeink 1600.-Ft kedvezményes jeggyel látogathatják egri strandot.

A Havas Apartman családoknak, nyugdíjasoknak, kisebb társaságoknak, pároknak kiválóan alkalmas üdülési hely, ahol reméljük, jól fogják érezni magukat, és kipihenten, feltöltődve térnek vissza lakhelyükre.

Reméljük bemutatkozásunk elnyerte tetszésüket, és viszontlátjuk egymást Magyarország egyik legszebb történelmi városában. Várja szeretettel Önt és kedves családját Egerben a Havas Apartman. http://www.vilagvandor.hu/havas-apartman-eger-eszak-magyarorszag

 

 

Egri Bazilika